IF YOU CHANGE NOTHING, NOTHING
WILL CHANGE

Kwaliteit

Invivo Clinics is trots op de kwaliteit van de dienstverlening die geboden wordt. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, werken wij met een gedegen kwaliteitsmanagementsysteem. Onze aanpak, uniforme werkwijze en kwaliteitscontroles en ons elektronisch cliëntvolgsysteem maken het mogelijk om de procesgang van aanmelding tot ontslag strikt te volgen en, daar waar nodig, bij te sturen. De resultaten van de behandeling worden continu gemonitord, onder andere met behulp van de gevalideerde vragenlijsten Symptom Questionnaire (SQ-48) en de McGill Quality of Life vragenlijst (MQoL).

Invivo Clinics werkt uitsluitend met professionals die zijn opgeleid als (GZ-)psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut en psychiater en als zodanig zijn ingeschreven in het BIG-register.

De professionals zijn aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen, waaronder het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen), de NVP (Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie), VGCt (Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie) en de NVvP (Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie).

Natuurlijk kan het voorkomen dat je ergens ontevreden over bent of dat je suggesties hebt voor verbetering. Dat horen wij graag van u, zodat we onze kwaliteit op peil kunnen houden. U kunt uw klachten of suggesties schriftelijk of per e-mail bij ons indienen:

Invivo Clinics B.V. T.a.v. de Klachtencommissie Populierenlaan 597 1185 SX Amstelveen of naar infoclinics@invivo.nl t.a.v. de Klachtencommissie.

Ook als u inzage wilt in ons klachtenreglement kunt u contact opnemen met de klachtencommissie.

020 – 767 0 378
Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Maak een afspraak

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.

Laagdrempelig

Het Freedom of Movement programma is anders dan andere therapieën die ik heb gehad. Dit heeft echt iets veranderd. Ik ben dingen gaan doen!

Aan het woord

Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden.

Meer informatie
Contact aanvragen