Annuleren

Ben je verhinderd voor een afspraak?

invivoclinics

Laat het ons dan uiterlijk 24 uur van te voren weten. Tijdens werkdagen kan je annuleren door ons te bellen (020-767 0378). Buiten werkdagen kan je annuleren door een e-mail te sturen naar
infoclinics@invivo.nl. Voor het niet verschijnen op een afspraak of voor een afspraak die niet tijdig is afgezegd, zijn wij helaas genoodzaakt € 95,– per gemiste afspraak bij jou in rekening te brengen. Dit tarief is een tegemoetkoming in de kosten die we maken omdat de afspraak onverhoopt geen doorgang heeft kunnen vinden. Deze kosten worden niet vergoed door jouw zorgverzekeraar en zijn geheel voor eigen rekening.

Mogelijk kan de face-2-face afspraak worden omgezet naar een digitale afspraak (beeldbellen). Neem hiervoor contact op zodat wij je kunnen informeren omtrent de mogelijkheden.

Mocht je nog vragen hebben over onze werkwijze, behandeling of algemene vragen hebben omtrent psychische klachten, dan ben je eveneens van harte welkom om contact met ons op te nemen op genoemd telefoonnummer en e-mailadres.

Amstelveen
020 – 7670378

Zeist
035 – 8200988
Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Maak een afspraak

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.

Laagdrempelig

Het Freedom of Movement programma is anders dan andere therapieën die ik heb gehad. Dit heeft echt iets veranderd. Ik ben dingen gaan doen!

Aan het woord

Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden.

Meer informatie
Contact aanvragen