IF YOU CHANGE NOTHING, NOTHING
WILL CHANGE

Verwijzen

Uw patiënt kan zelf met uw verwijsbrief direct een afspraak maken voor een intakegesprek. De verwijsbrief dient te voldoen aan een aantal richtlijnen. Een voorbeeld verwijsbrief kunt u hier downloaden:

Verwijsbrief met opmerkingenveld
Verwijsbrief huisarts digitaal
Verwijsbrief digitaal met opmerkingenveld

Indien wij van mening zijn dat wij niet de zorg kunnen bieden, die wij denken dat uw patiënt nodig heeft, zullen wij de patiënt naar u terugverwijzen. Wij nemen dan contact met u op met ons advies welke collega instelling in onze ogen de beste expertise heeft voor de behandeling van uw patiënt.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag telefonisch (020-7670378) van 08.30 tot 17.00 uur of via e-mail. Wij nemen na ontvangst direct contact met u op.Mocht u vragen hebben over onze werkwijze, behandeling of algemene vragen hebben omtrent psychische klachten en stoornissen, dan bent u van harte welkom om contact op te nemen met Saskia Dijksma via bovenstaand telefoonnummer.

020 – 767 0 378
Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Maak een afspraak

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.

Laagdrempelig

Het Freedom of Movement programma is anders dan andere therapieën die ik heb gehad. Dit heeft echt iets veranderd. Ik ben dingen gaan doen!

Aan het woord

Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden.

Meer informatie
Contact aanvragen