IF YOU CHANGE NOTHING, NOTHING
WILL CHANGE

Vergoeding

Het zorgaanbod van Invivo Clinics valt onder de Zorgverzekeringswet. De zorg die onder de Zorgverzekeringswet valt, wordt gefactureerd aan uw zorgverzekeraar. Sinds 2014 is er een tweedeling gemaakt in de geestelijke gezondheidszorg, namelijk Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ.

Voor welke zorg u in aanmerking komt, hangt af van uw klachten en de ernst ervan. Indien u bij de huisarts aangeeft wat uw klachten zijn, bepaalt hij/zij aan de hand hiervan uw zorgbehoefte. Met de verwijsbrief van de huisarts helpen wij u verder. Zowel de Basis GGZ als de Gespecialiseerde GGZ wordt vanuit het basispakket van de zorgverzekering vergoed. Wel dient u rekening te houden met het verplichte eigen risico (in de meeste gevallen € 385,- ) dat, indien nog niet uitgeput, door uw zorgverzekeraar bij u in rekening zal worden gebracht.

Invivo Clinics heeft met alle Zorgverzekeraars contracten, echter zijn deze wel gemaximaliseerd. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt uw behandeling geheel vergoed. Met één telefoontje kunnen wij u aangeven wat dat in uw geval betekent. Behandelingen voor relatieproblemen en burn-out worden niet vergoed.

Neem hier contact met ons op

020 – 767 0 378
Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Maak een afspraak

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.

Laagdrempelig

Het Freedom of Movement programma is anders dan andere therapieën die ik heb gehad. Dit heeft echt iets veranderd. Ik ben dingen gaan doen!

Aan het woord

Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden.

Meer informatie
Contact aanvragen