Werkwijze

Invivo Clinics biedt laagdrempelige, kwalitatieve zorg met een multidisciplinaire aanpak.

Om de behandeling af te stemmen op de zorgbehoefte van uw patiënt, gaat aan elke behandeling een diagnostisch onderzoek vooraf. Het diagnostisch onderzoek bestaat uit het invullen van vragenlijsten en (intake)gesprekken met de (GZ-)psycholoog en, afhankelijk van de aard en ernst van de problematiek, aanvullende gesprek(ken) met de psychiater en/of diëtist en/of fysiotherapeut. Op grond van de bevindingen stellen we een diagnose en in overleg een behandelplan op maat op.

Wij werken samen met u als verwijzer, huisarts of bedrijfsarts, om ervoor te zorgen dat uw patiënt zo spoedig mogelijk zijn functioneren in het dagelijks leven kan optimaliseren, zowel privé als zakelijk.

Duur van de behandeling

De behandeling duurt zo kort mogelijk, maar zo lang als nodig. In het begin is de behandeling intensiever dan aan het einde. Wetenschappelijk onderzoek heeft namelijk aangetoond dat een intensieve start een positief effect heeft op de snelheid van het herstel. Bij lichte klachten duurt een behandeling maximaal 6 weken. Bij ernstiger klachten duurt een behandeling maximaal een jaar, met een onbeperkt aantal sessies. Een gemiddelde behandeling duurt circa 6 maanden.

Amstelveen
020 – 7670378

Zeist
035 – 8200988
Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Maak een afspraak

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.

Laagdrempelig

Het Freedom of Movement programma is anders dan andere therapieën die ik heb gehad. Dit heeft echt iets veranderd. Ik ben dingen gaan doen!

Aan het woord

Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden.

Meer informatie
Contact aanvragen