Disclaimer

  • Invivo Clinics spant zich in om u op deze website volledige en juiste informatie te geven. Natuurlijk kan het gebeuren dat er iets niet correct in staat of dat de informatie verouderd is. Wilt u ons dit dan laten weten? Dit kan door een mail te sturen naar infoclinics@invivo.nl.
  • Invivo Clinics is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de op deze website aangeboden informatie. Deze site geeft geen medisch advies of diagnose maar is bedoeld u van achtergrondinformatie te voorzien.
  • De foto’s en logo’s op deze website mogen niet zonder toestemming van de Invivo Clinics gebruikt worden. Wilt u een foto of ons logo gebruiken, neem dan contact op met infoclinics@invivo.nl.
  • Indien deze website verwijzingen naar websites bevat die door andere partijen dan Invivo Clinics worden aangeboden, geldt dat Invivo Clinics geen zeggenschap heeft over deze websites. Zij is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Amstelveen
020 – 7670378

Zeist
035 – 8200988
Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Maak een afspraak

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.

Laagdrempelig

Het Freedom of Movement programma is anders dan andere therapieën die ik heb gehad. Dit heeft echt iets veranderd. Ik ben dingen gaan doen!

Aan het woord

Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden.

Meer informatie
Contact aanvragen