Bezoek ons: Populierenlaan 597, Amstelveen    ----    Bel ons: 020-767-0378    ----    Email ons: info@invivoclinics.nl
Inloggen

Inloggen

WEB Aneli Gracia Asensio DSC 4491 Invivo di

Psycholoog NIP/GZ Psycholoog i.o.

Email:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel:   020 - 767 0378

 


 
 
 
Aneli Garcia Asensio (1976). In 2004 afgestuurd als klinisch neuropsycholoog aan de Universiteit van Amsterdam. In het bezit van een psychodiagnositsche aantekening en de titel psycholoog NIP. Vanaf 2004 praktijkervaring opgedaan bij o.a.: BrijderStichting (Verslavingszorg), Heliomare (Revalidatie/Reintegratie), Mentrum (Geestelijke Gezondheidszorg),
Sinds 2008 gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap. Dit zorgde voor nog meer passie in het werk, omdat er altijd een uitdaging zit in het samen zoeken naar een einddoel, geen voorgesteld protocol waar je je aan dient te houden. Samenwerking meto.a.Invivo Clinics (behandeling van angststoornissen) en diverse gemeenten (psychische belastbaarheid van cliënten bepalen).
Geboren in Spanje en opgegroeid in Nederland. Hierdoor heb ik het vermogen ontwikkeld om grensoverschrijdend te kunnen analyseren.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. me of bel me op 020-7670378 met je vragen.

Maak een afspraak

020 - 767 0 378 

Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden. 

Lees meer >>Laagdrempelig

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.