Bezoek ons: Populierenlaan 597, Amstelveen    ----    Bel ons: 020-767-0378    ----    Email ons: info@invivoclinics.nl
Inloggen

Inloggen

WEB Liza Koperdraat DSC 5228

GZ Psycholoog

Email:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel:   020 - 767 0378

 


 
 
 

De mensen die bij mij komen hebben vaak last van angstklachten en somberheidsklachten. Hierdoor laten ze zich belemmeren op vele vlakken en vallen bijvoorbeeld uit op werk. Het mooie aan het werken met het Freedom of Movement programma is voor mij om te kijken naar wat mensen nog wél kunnen ondanks de klachten. Hiermee richt je je op een meer waardevol leven in plaats van op de klachten. Dit is voor cliënten soms verwarrend, omdat dat niet altijd ingaat op de behoefte die ze op dat moment hebben, maar juist door even niet over de klachten te praten ontstaat er ruimte voor andere dingen. Als psycholoog ben ik open, rustig en ambitieus. Ik kan mensen op hun gemak stellen maar durf toch uit te dagen om eens een andere visie te laten zien op hun problemen. Cliënten benoemen dit vaak, namelijk dat ik empathie toon maar toch een spiegel weet voor te houden. Tijdens mijn opleiding aan de Universiteit van Amsterdam heb ik onderzoek gedaan naar het verloop van de posttraumatische stressstoornis. Ook heb ik mij verdiept in eetstoornissen en wat de overlap daarmee is met verslavingen op cognitief, neurologisch en persoonlijkheidsvlak. Ik blijf mij graag ontwikkelen als psycholoog, naar mijn idee ben je in dit vak nooit uitgeleerd.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. me of bel me op 020-7670378 met je vragen.
 

Maak een afspraak

020 - 767 0 378 

Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden. 

Lees meer >>Laagdrempelig

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.