Therapeut Amstelveen

Op zoek naar een therapeut in Amstelveen?

Zitten bepaalde psychische klachten jou in de weg? Lukt het niet om zonder hulp daar vanaf te komen? Zoek je daarom een therapeut in Amstelveen die jou op weg kan helpen? Invivo Clinics helpt je graag verder. Wij zijn een kliniek in Amstelveen die behandelingen aanbiedt voor mensen met angst- en spanningsklachten. Dergelijke klachten kunnen grote obstakels vormen in je leven. Soms kan dit dusdanig belemmerend zijn dat je professionele hulp nodig hebt om je over deze drempels heen te zetten. Invivo Clinics staat voor jou klaar om je te helpen met jouw psychische problemen. Onze behandelingen leren jou met je klachten om te gaan, zodat deze je niet langer in de weg hoeven te zitten. Dit doen we door de nadruk op jou te leggen en niet op je klachten, zodat je de oplossing uit jezelf kunt halen. Bij Invivo Clinics ben je verzekerd van persoonlijke aandacht, aangezien wij een laagdrempelige kliniek zijn en geen grote instelling.

Benieuwd naar wat we als therapeut in Amstelveen voor je kunnen betekenen? Bel dan eens naar 020 76 70 378 voor meer informatie of het inplannen van een intakegesprek!

Hoe kunnen we als therapeut te Amstelveen jou behandelen?

Zou je graag een intakegesprek inplannen om jouw klachten te bespreken? Neem dan gelijk contact met ons op. Tijdens het intakegesprek brengen we jouw problemen in kaart. Dit stelt ons in staat het juiste plan van aanpak op te stellen en te beoordelen bij welke vormen van behandeling jij het meeste baat hebt. Wij bieden onder meer de volgende vormen van therapie aan:

 • Freedom of movement
 • Mindfulness
 • Compassietraining
 • Cognitieve gedragstherapie
 • Psychodynamische psychotherapie
 • EMDR
 • Medicamenteuze behandeling
 • Schematherapie
 • Systeemtherapie
 • E-Health
 • Running Therapie

Als therapeut in Amstelveen werken we aan jouw herstel en integratie. Daar hoort het voorkomen van terugval ook bij. Daarom ben je bij ons ook verzekerd van een terugvalpreventie plan, zodat jij blijvend effect ondervindt van de behandelingen.

Over Invivo Clinics

Invivo Clinics is een in Amstelveen gevestigde kliniek gespecialiseerd in de behandeling van angst- en spanningsklachten. De kliniek is opgericht door Saskia Dijksma (een gezondheidszorgpsycholoog) en Emil Prager, met als doel het aanbieden van multidisciplinaire behandelingen (uit de psychiatrie, psychologie en pedagogiek). Wij behandelen onder andere mensen die gespannenheid, depressiviteit, burn-outs, paniekaanvallen, angststoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, dwangmatigheid of PTSS ervaren. Daarbij wordt gewerkt aan de hand van een systeemgerichte aanpak in combinatie met arbeids- en reïntegratieprogramma’s. Dit voorkomt onnodig gebruik van medicatie en ziet tevens op de preventie van arbeidsongeschiktheid en verzuim.

Meer weten? Neem gerust contact op!

Een therapeut in Amstelveen gezocht voor jouw angst- of spanningsklachten? Schroom niet langer en neem contact op met Invivo Clinics! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze behandelingen. Wij zijn per telefoon bereikbaar via 020 76 70 378 of middels het contactformulier op de website.

Amstelveen
020 – 7670378

Zeist
035 – 8200988
Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Maak een afspraak

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.

Laagdrempelig

Het Freedom of Movement programma is anders dan andere therapieën die ik heb gehad. Dit heeft echt iets veranderd. Ik ben dingen gaan doen!

Aan het woord

Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden.

Meer informatie
Contact aanvragen