Tamara Groenteman

Psycholoog


Ik ben Tamara Groenteman en ik werk met erg veel plezier bij Invivo sinds begin 2023. Hiervoor heb ik een aantal jaren gewerkt als behandelaar binnen een soortgelijke instelling als Invivo en daarvoor een aantal jaren bij een instelling gespecialiseerd in trauma.  Mijn specialisatie is traumabehandeling en behandeling gericht op diepgewortelde persoonlijkheidspatronen. Hiervoor werk ik veel middels EMDR, (Imaginaire) Exposure, Imaginaire Rescripting en kortdurende Schematherapie. Tevens werk ik graag met Acceptance and Commitment Therapy. Voor alle eerder genoemde therapievormen heb ik nascholing gedaan.
Ik geef naast individuele therapie ook groepsbehandelingen. Binnen mijn behandeltrajecten hecht ik veel waarde aan het opbouwen van een goede therapeutische relatie. Van mijn cliënten krijg ik vaak terug dat zij zich daadwerkelijk gehoord en gezien voelen door mij en dat ze het waarderen dat ook humor een welkome gast is binnen de sessies.
Ik heb veel passie voor het geven van behandelingen, waarbij ik naast het vele praten ook veel ervaringsgerichte oefeningen inzet. De meeste effecten en positieve veranderingen komen wat mij betreft niet alleen voort uit praten en inzichten krijgen, maar juist vooral uit nieuwe dingen daadwerkelijk te gaan ervaren en voelen.

Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden.

Meer informatie
Contact aanvragen