Bezoek ons: Populierenlaan 597, Amstelveen    ----    Bel ons: 020-767-0378    ----    Email ons: info@invivoclinics.nl
Inloggen

Inloggen

Wil je je aanmelden of heb je vragen dat kan door:

  • ons te bellen op 020- 767 0378
  • ons te mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • ons contactformulier in te vullen

Als er sprake is van ernstige psychiatrische problematiek met verhoogd risico op opname en/of crisiscontact, alsmede verslavingsproblematiek, kunnen wij geen passende zorg bieden.

VGZ
Helaas kunnen wij dit jaar mensen die verzekerd zijn bij VGZ helaas niet meer aannemen vanwegen het bereiken van ons budgetplafond bij deze verzekeraar. Wij verzoeken u vriendelijk contact op te nemen met VGZ  https://www.vgz.nl/zorgadvies of via 088 - 131 16 11.

Wachttijd informatie:
Hoewel Invivo Clinics vindt dat wachtlijsten en wachttijden niet horen binnen de zorg, kan het voorkomen dat wij toch van verzekeraars een wachtlijst moeten aanhouden. Bij concullega's worden vaak twee soorten wachtlijsten gehanteerd. Eén voor de tijd tot aan de intake en één voor de tijd na intake tot aan de behandeling. Bij Invivo Clinics hebben we dat niet. Als u al moet wachten, dan is dat tot aan de intake en daarna kan de behandeling gewoon ingepland worden.

Momenteel is de wachttijd tot intake: 11 weken. De wachttijd tussen intake en behandeling: 0 weken.

Indien u de wachttijd te lang vindt, kun u bij uw verzekeraar terecht voor wachtlijstbemiddeling.


laatste update: 7 september 2017

 
Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden. 

Lees meer >>Laagdrempelig

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.

Aan het woord

Het Freedom of Movement programma is anders dan andere therapieën die ik heb gehad. Dit heeft echt iets veranderd. Ik ben dingen gaan doen!