Therapie in Amstelveen nodig?

Ervaar jij psychische klachten en zou je daarvoor graag een behandeling krijgen? Zoek je daarom naar een kliniek voor therapie in Amstelveen? Maak kennis met Invivo Clinics. Wij zijn een kliniek in Amstelveen die diverse behandelingsvormen aanbiedt voor personen die kampen met psychische problemen. Je mentale welzijn kan jouw levensgeluk soms flink dwarszitten. Soms is hulp van een professional nodig om je weer in de goede richting te duwen. Invivo Clinics is gespecialiseerd in de behandeling van verschillende psychische problemen. Tijdens die behandelingen worden niet jouw klachten het punt van aandacht, maar juist de mogelijkheden die al in jou zitten. Wij helpen jou op een dusdanige manier dat jij weer kan leven zoals je zelf wilt, zonder dat jouw klachten je in de weg zitten. Onze kliniek is een kleine, laagdrempelige kliniek met diverse disciplines onder een dak, zoals psychologie, psychiatrie en pedagogie. Daarom wordt bij de therapie in Amstelveen veel persoonlijke aandacht aan jou besteedt, zodat jij uiteindelijk beter kunt omgaan met jouw klachten.

Meer weten over wat we voor jou kunnen doen? Bel dan eens naar 020 76 70 378 voor meer informatie of meld je meteen aan!

Hoe steekt de therapie te Amstelveen in elkaar?

Nadat jij je voor de therapie in Amstelveen hebt aangemeld wordt een intakegesprek ingepland. Tijdens dat gesprek bespreken we jouw klachten, zodat we een behandelplan kunnen opstellen. De juiste behandeling hangt af van jouw klachten. Wij kunnen daarvoor verschillende methodes inzetten, zoals:

 • Freedom of movement
 • Mindfulness
 • Compassietraining
 • Cognitieve gedragstherapie
 • Psychodynamische psychotherapie
 • EMDR
 • Medicamenteuze behandeling
 • Schematherapie
 • Systeemtherapie
 • E-Health
 • Running Therapie

Om terugval te voorkomen helpen we je ook door middel van een plan waarmee deze terugval voorkomen kan worden, en met het op de correcte wijze afsluiten van de therapie. Wij hopen dat je ons na de behandelingen niet meer nodig hebt!

Over Invivo Clinics

Invivo Clinics is een in 2009 opgerichte kliniek voor psychische problemen. De oprichters, Saskia Dijksma en Emil Prager, hebben het doel om multidisciplinaire behandelingen aan te bieden, die mensen in staat stellen om beter met hun klachten om te gaan. Aan de hand van een systeemgerichte aanpak, waarbij onder andere huisartsen, bedrijfsartsen en de leef- en werkomgeving worden betrokken, wordt herstel en integratie bevordert. Daarbij wordt het gebruik van onnodige medicatie voorkomen. Wij bieden therapie in Amstelveen aan voor onder andere klachten als gespannenheid, depressiviteit, burn-outs, paniekaanvallen, angststoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, dwangmatigheid of PTSS behandelen.

Meld je gelijk aan!

Wil je graag verder informeren, of zou je graag een intakegesprek inplannen voor therapie in Amstelveen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 76 70 378 of door middel van het online contactformulier.

Amstelveen
020 – 7670378

Zeist
035 – 8200988
Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Maak een afspraak

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.

Laagdrempelig

Het Freedom of Movement programma is anders dan andere therapieën die ik heb gehad. Dit heeft echt iets veranderd. Ik ben dingen gaan doen!

Aan het woord

Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden.

Meer informatie
Contact aanvragen