IF YOU CHANGE NOTHING, NOTHING WILL CHANGE

Psycholoog in Uithoorn en omstreken

Als psycholoog in Uithoorn zorgt Invivo Clinics ervoor dat je leert omgaan met de klachten die je hebt. Hierbij is het uitgangspunt om je niet op je problemen, maar juist op de mogelijkheden die je hebt te focussen. Zodoende haal je de oplossing voor jouw problemen uit jezelf. Het enige wat wij doen, is een duwtje in de juiste richting geven. Het resultaat van deze therapie? Je komt weer in contact met je oorspronkelijke waarden en krijgt de ruimte om te leven op de manier die jij wenst. Meld je vandaag nog aan voor therapie of bel ons vrijblijvend voor meer informatie.

Meer weten of je aanmelden? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 020 76 70 378!

Neem hier contact met ons op

Maak een afspraak

020 – 767 0 378

Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Psycholoog in Uithoorn: waarom kiezen voor Invivo Clinics?

Waarom kiezen voor therapie van Invivo Clinics? Wij hebben de voordelen voor je op een rij gezet:

 • Laagdrempelige en kleine psychotherapie kliniek
 • Persoonlijke aandacht en direct contact
 • Alles onder één dak: psychiaters, psychologen en pedagogen
 • Wij bestrijden klachten en leren cliënten hoe ze het beste met hun klachten om kunnen gaan

Meer weten over de mogelijkheden of meteen aanmelden? Geen probleem. Neem contact met ons op door je gegevens achter te laten in het contactformulier of te bellen naar 020-7670378. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken.

Psychotherapie in Uithoorn

Psychotherapie in Uithoorn helpt je bij een verscheidenheid aan psychische klachten en emotionele problemen. Misschien kamp je met angst of lukt het je zelf niet om uit een depressie te komen. Als psycholoog in Uithoorn zijn we er voor je wanneer jij het gevoel hebt dat je zelf niet verder komt. We helpen je als je vastloopt en wanneer je het gevoel hebt dat je niet meer vooruit komt. Dit doen we aan de hand van verschillende soorten therapieën, die uitkomst bieden bij:

 • Algehele gespannenheid, onzekerheid en nervositeit
 • Depressieve klachten
 • Burn out
 • Paniekaanvallen
 • Angst in sociale situaties
 • Persoonlijkheidsproblematiek
 • Dwanghandelingen en dwanggedachten
 • PTSS
 • Angst voor speciale situaties zoals spinnen of hoogtes
 • Angst voor ziekten

Acceptance and Commitment Therapy

Wij geloven als psychologen in een gezonde aanpak van psychische klachten. Daarom maken wij gebruik van ACT Therapy. ACT (Acceptance and Commitment Therapy) is een manier van therapie die je helpt om mogelijkheden te benutten in plaats van je te focussen op klachten. De therapie helpt je om weer in contact te komen met je oorspronkelijke waarden en leert je de waardevolle dingen in het leven weer te waarderen. Tijdens ACT therapiesessies leer jij je te richten op zaken die je op directe wijze kan beïnvloeden, zoals je gedrag. Je kan emoties, gedachten en hindernissen in je leven niet beïnvloeden, maar je kan wel leren hoe je ermee omgaat. Op je gedrag heb je namelijk wél invloed. Daardoor accepteer je wat er buiten jouw persoonlijke invloed ligt en ben je bereid alles te doen wat nodig is om jouw leven positief te veranderen zoals jij dat wilt.

Acceptance and Commitment Therapy
psycholoog uithoorn freedom of movement

’Freedom of Movement’ programma

Wij werken als psycholoog in Uithoorn aan de hand van het unieke ‘Freedom of Movement’ programma. Dit programma is erop gericht om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Dit doel bereiken we door je te leren omgaan met negatieve gevoelens en emoties die je tijdens het dagelijks leven ervaart.

Zo worden bestaande blokkades opgeheven en ervaar je een gezonde kijk op zowel jouw privé- en werkleven. Daarnaast kun je bij onze psychologen terecht voor een verscheidenheid aan andere behandelmethoden.

Mindfulness tot EMDR therapie

Onze psychologen in Uithoorn maken bij de therapie gebruik van de volgende behandelingen/methodes:

 • Freedom of movement
 • Mindfulness
 • Compassietraining
 • Cognitieve gedragstherapie
 • Psychodynamische psychotherapie
 • EMDR
 • Medicamenteuze behandeling
 • Schematherapie
 • Systeemtherapie
 • E-Health
 • Running Therapie
psycholoog Zeist

Therapie bij Invivo Clinics

De psychologen van Inivico Clinics doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen met uw problemen en klachten. Laagdrempeligheid is daarom voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Wij staan klaar voor iedereen die om welke reden dan ook het gevoel heeft hulp nodig te hebben. We willen mensen aan de hand van de juiste therapie helpen om hun leven te verbeteren. We hebben volledige aandacht voor jou en de problemen en klachten waar je mee kampt. Tijdens het vrijblijvende intakegesprek kijken we welke therapie bij jouw klachten past en beginnen we vervolgens zo snel mogelijk met de behandeling. De focus ligt bij onze psychologen in Uithoorn op een duurzaam herstel, we besteden dan ook veel aandacht aan terugvalpreventie. Hiermee willen we de (geestelijke gezondheids)zorg in Nederland toegankelijker, effectiever, efficiënter en daarmee betaalbaarder maken.

Behandelduur

De duur van de behandeling verschilt per persoon en per klacht. Iedere behandeling duurt zo kort als mogelijk, maar natuurlijk wel zo lang als nodig is. Omdat wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een intensieve start van therapie een positief effect heeft op de snelheid van het herstel, is het begin van de behandeling het meest intensief.

Doorgaans duurt het behandelen van lichte klachten 6 weken. Voor de behandeling van ernstigere klachten is meer tijd nodig. Therapie bij ernstigere klachten duurt maximaal een jaar. Gemiddeld duurt therapie in Uithoorn 6 maanden.

“Invivo Clinics gelooft in een systeemgerichte aanpak waarbij huisartsen, bedrijfsartsen, werkgevers en de leefomgeving van een patiënt betrokken worden.”

Neem contact op met de psycholoog in Uithoorn

Overtuigd van de therapie die wij je kunnen bieden als psycholoog in Uithoorn? Neem contact met ons op voor meer informatie of om meteen deskundige hulp in te schakelen van psychologen. We zijn zowel telefonisch als via het contactformulier bereikbaar.

Bel naar 020-7670378 of laat je gegevens en vragen achter in het contactformulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om je vraag over de therapie te beantwoorden.

Neem hier contact met ons op

Neem direct contact op!

Laagdrempelig

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.

 

Aan het woord

Het Freedom of Movement programma is anders dan andere therapieën die ik heb gehad. Dit heeft echt iets veranderd. Ik ben dingen gaan doen!

Contact aanvragen