IF YOU CHANGE NOTHING, NOTHING WILL CHANGE

Kleinschalige en persoonlijke psycholoog in Amstelveen

Professionele psycholoog in Amstelveen gezocht? Bij Invivo Clinics ben je van harte welkom. Wij staan voor jou klaar om samen jouw psychische klachten te bestrijden. Hierbij staat onze persoonlijke behandelwijze voorop. Het is ons doel om jouw mogelijkheden te benutten. Het is namelijk belangrijk om je daar op te focussen, en niet in jouw problemen te blijven hangen.

Wij begrijpen dat jij de oplossing voor jouw klachten uit jezelf haalt. Wij geven jou handvatten om tot deze oplossing te komen en begeleiden je in het proces. Wij leren jou op deze manier hoe je moet omgaan met jouw klachten. Uiteindelijk kun jij jouw leven weer leiden zoals jij dat wil.

Neem hier contact met ons op

Maak een afspraak

020 – 767 0 378

Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Persoonlijke aandacht bij Invivo Clinics

 • Laagdrempelige en kleine psychotherapie kliniek;
 • Persoonlijke aandacht en direct contact;
 • Alles onder één dak: psychiaters, psychotherapeuten en psychologen;
 • Onze behandelvisie luidt: klachten bestrijden en cliënten leren hoe ze het beste met hun klachten om kunnen gaan.

Wil jij hulp bij jouw psychische klachten? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen jou begeleiden in jouw proces om beter te worden. Je kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie of als je vragen hebt. Dit doe je door ons contactformulier in te vullen.

Hulp bij psychische klachten of problemen

Negatieve gedachten zijn niet fijn en kosten veel energie. Dit kan je zeer in de weg gaan zitten. Uiteindelijk kun je dusdanig negatief gaan denken, dat je er zelf niet meer uit kunt komen. Wij bieden professionele hulp aan iedereen die last heeft van psychische klachten en/of emotionele problemen.

Je bent bij ons van harte welkom als je onder andere last hebt van een of meerdere psychische klachten. Hierbij kun je denken aan paniekaanvallen en depressieve klachten, een burn-out of wanneer je overspannen bent. Daarnaast kun je ook bij ons terecht met dwanghandelingen of dwanggedachten, stress na een trauma, angsten of voor speciale situaties.

“Wij staan voor jou klaar om jou te begeleiden bij psychische klachten”

Je accepteert meer je emoties en gedachten dankzij ACT therapy
Acceptance and commitment therapy is een vorm van gedragstherapie

Kleinschalige psychotherapie kliniek bij Amstelveen

Wij zijn een kleinschalige psychotherapie praktijk in Amstelveen. Bij ons kom je altijd in een warm bad terecht: wij staan voor jou klaar om jouw psychische klachten samen met jou op te lossen. Hierbij maken wij gebruik van diverse methoden en behandelingen.

Wij hebben een WTZI erkenning. Dit betekent dat wij de kwaliteit hebben van een instelling maar wij blijven liever kleinschalig en laagdrempelig. Zo kunnen wij jou middels een persoonlijke aanpak helpen. Wij geloven namelijk in een persoonlijke aanpak en direct contact.

Onze behandelmethodes

In onze praktijk maken we gebruik van diverse behandelmethodes. Het is belangrijk dat wij voorafgaand aan de behandeling een goed beeld krijgen van jouw klachten en dat wij jou als persoon leren kennen. Op deze manier kunnen wij een behandeling samenstellen die het beste bij jou aansluit. Hiervoor hebben wij een intakeprocedure die bestaat uit vragenlijsten. Deze worden aan de hand van gesprekken ingevuld. De volgende methodes zetten wij in bij behandelingen:

 • Freedom of movement;
 • Mindfulness;
 • Compassietraining;
 • Cognitieve gedragstherapie;
 • EMDR;
 • Psychodynamische psychotherapie;
 • Medicamenteuze behandeling;
 • Schematherapie;
 • Systeemtherapie;
 • E-Health;
 • Running therapie.

“Door gesprekken vooraf kunnen wij een behandelplan opstellen dat het beste past bij jou als persoon en jouw problemen”

Focus je op het heden

Voor, tijdens en na de behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zullen we een uitgebreide vragenlijst invullen. Dit doen wij, zodat wij jou beter leren kennen en jouw klachten het beste in kaart kunnen brengen. Op basis hiervan stellen we de behandeling op. Tijdens de behandeling wordt er ook een plan opgesteld voor terugvalpreventie. Op deze manier kunnen wij de behandeling op de juiste manier beëindigen. Zo kun jij ook na de behandeling weer zonder therapie jouw eigen leven leiden.

Psychodynamische psychotherapie

Een van de therapiesoorten waar wij gespecialiseerd in zijn, is psychodynamische psychotherapie. Bij deze vorm van therapie ga je in op problemen uit het dagelijks leven en de daarbij voorkomende affectieve en relationele verstoringen. Wij leren jou om in te zien dat deze verstoringen terug te voeren zijn op jezelf. De klachten worden gezien als een manier van omgaan met problemen. Deze problemen kunnen zich voordoen bij jouzelf of in een relatie met iemand anders.

Neem contact met ons op!

Als je op zoek bent naar een psycholoog bij Amstelveen, ben je bij ons van harte welkom. Neem gelijk contact met ons op als je ons wil laten helpen bij het oplossen van jouw psychische klachten. Ook als je nog vragen hebt of als je meer informatie wil, kun je contact met ons opnemen. Wij staan jou graag te woord. Het eerste contact is geheel vrijblijvend. Bel gelijk naar 020 – 76 70 378.  Wij zijn telefonisch bereikbaar op alle werkdagen tussen 8.30 – 14.00 uur. Je kunt ook ons contactformulier invullen.

Neem hier contact met ons op

Neem direct contact op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laagdrempelig

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.

 

Aan het woord

Het Freedom of Movement programma is anders dan andere therapieën die ik heb gehad. Dit heeft echt iets veranderd. Ik ben dingen gaan doen!

Contact aanvragen