IF YOU CHANGE NOTHING, NOTHING WILL CHANGE

Een professionele psycholoog in Aalsmeer

Een psycholoog in Aalsmeer gezocht? Je bent van harte welkom bij Invivo Clinics. Wij helpen je, samen bestrijden we jouw psychische klachten. Dat doen we door middel van een gezonde behandelwijze. Daarbij is het uitgangspunt: benut je mogelijkheden, focus je niet op je problemen.

Je haalt de oplossing voor jouw klachten uit jezelf. Wij loodsen jou enkel in de juiste richting. Jouw psycholoog in Aalsmeer stelt jou bijvoorbeeld de vraag: welke waarden zijn voor jou echt belangrijk? Uiteindelijk leren we jou hoe je het beste kunt omgaan met jouw psychische problemen. Jij leidt weer jouw eigen leven zoals jij dat wilt.

Meer weten of je aanmelden? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 020 76 70 378!

Neem hier contact met ons op

Maak een afspraak

020 – 767 0 378

Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Psycholoog in Aalsmeer: persoonlijke aandacht

 • Laagdrempelige en kleine psychotherapie kliniek nabij Aalsmeer
 • Persoonlijke aandacht en direct contact
 • Alles onder één dak: psychiaters, psychotherapeuten en psychologen
 • Onze behandelvisie luidt: klachten bestrijden en cliënten leren hoe ze het beste met hun klachten om kunnen gaan

Ervaar jij psychische klachten en wil je daar graag een behandeling voor krijgen? Bezoek dan onze psycholoog in Aalsmeer. Wanneer je meer informatie wilt ontvangen of enkele vragen wilt stellen, mag je gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Vul ons contactformulier in, dan komen we zo snel mogelijk met je in contact.

Psychotherapie in Aalsmeer in kleine en gemoedelijke kliniek

Bij onze positieve aanpak maken we gebruik van verschillende methodes en behandelingen. Ook uit diverse disciplines. De behandelingen voeren we uit in onze kleine en laagdrempelige kliniek te Amstelveen. Wij hebben de kwaliteit van een instelling (WTZI erkenning) maar de laagdrempeligheid van een psychologenpraktijk, omdat wij geloven in persoonlijke aandacht en direct contact.

Dus als je effectieve en fijne psychotherapie nabij Aalsmeer wilt volgen, is onze kliniek de juiste plek.

Je accepteert meer je emoties en gedachten dankzij ACT therapy
Acceptance and commitment therapy is een vorm van gedragstherapie

Psychische klachten of problemen

Als er allerlei gedachtes in iemands hoofd omgaat, kan dat soms flink in de weg zitten. Daardoor kunnen we in situaties verzeild raken waar we zonder hulp of therapie niet snel uit kunnen komen. Daarom bieden wij professionele hulp aan voor iedereen die kampt met psychische klachten of emotionele problemen.

Je kunt bij onze psycholoog terecht als je paniekaanvallen krijgt, depressieve klachten hebt, overspannen bent of een burn-out hebt en algehele gespannenheid ervaart. Maar ook als je dwanghandelingen en dwanggedachten hebt, stress hebt na een trauma, angst hebt voor (lichamelijke ziekten) of voor speciale situaties/zaken en onzeker of nerveus bent.

“Je komt bij ons in een warm bad terecht”

Onze behandelmethodes

Het is belangrijk dat we een beeld krijgen van jouw klachten en dat we jou als persoon leren kennen. Daarom bestaat de intakeprocedure uit vragenlijsten invullen en voeren we gesprekken. Met die informatie wordt een behandelplan op maat opgesteld.

De volgende methodes kunnen worden ingezet bij de behandeling.

 • Freedom of movement
 • Mindfulness
 • Compassietraining
 • Cognitieve gedragstherapie
 • Psychodynamische psychotherapie
 • EMDR
 • Medicamenteuze behandeling
 • Schematherapie
 • Systeemtherapie
 • E-Health
 • Running Therapie

De juiste behandelmethode wordt gekozen aan de hand van jouw specifieke klachten. De therapeut stelt ook een plan op voor terugvalpreventie en een juiste beëindiging van de behandeling. Zodat jij na de behandeling zonder therapie verder kunt.

Focus je op het heden

Psychodynamische psychotherapie

Een van onze behandelmethodes is psychodynamische psychotherapie. Een vorm van psychotherapie waarbij je ingaat op problemen in het dagelijks leven. En de daarin voorkomende affectieve en relationele verstoringen. Je leert in te zien dat deze verstoringen terug te voeren zijn op intrapsychische of interpersoonlijke conflicten.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Ben je op zoek naar een psycholoog in de buurt van Aalsmeer en denk je dat wij je kunnen helpen met je psychische klachten? Neem dan contact met ons om een afspraak te maken. Bel ons geheel vrijblijvend op 020-7670378. Voor meer informatie over onze werkwijze kun je ons online contactformulier invullen.

Neem hier contact met ons op

Neem direct contact op!

Laagdrempelig

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.

 

Aan het woord

Het Freedom of Movement programma is anders dan andere therapieën die ik heb gehad. Dit heeft echt iets veranderd. Ik ben dingen gaan doen!

Contact aanvragen