Psychiatrie Bussum

Invivo Clinics, een kliniek voor psychiatrie in Bussum

Heeft u last van psychische klachten? Wilt u daar graag voor behandeld worden? Bent u daarom op zoek naar een kliniek die gespecialiseerd is in psychiatrie in Bussum of omgeving? Dan bent u bij Invivo Clinics aan het juiste adres! Onze in psychiatrie gespecialiseerde kliniek in Amstelveen en Bussum biedt diverse vormen van therapie aan voor mensen met psychische klachten. Als jij niet lekker in je vel zit, tegen mentale kwesties aanloopt of moeite hebt om met een bepaalde situatie om te gaan kan dat jouw geluk in de weg zitten. Invivo Clinics leert jou om te gaan met jouw psychische problemen. Dat doen we door de mogelijkheden die al in je zitten omhoog te halen, in plaats van de focus te leggen op jouw klachten. Wij halen het beste uit je naar voren, zodat jij kan leven op een manier waar jij je wél prettig bij voelt. Invivo Clinics is een laagdrempelige kliniek die alle ruimte biedt voor direct contact en persoonlijke aandacht. Wij werken met psychiaters, psychologen en pedagogen om een multidisciplinaire behandeling aan te kunnen bieden.

Heb je vragen over psychiatrie in Bussum of zou je graag een intakegesprek inplannen? Informeer dan gerust verder door te bellen naar 020 76 70 378!

Diverse vormen van psychiatrie te Bussum

Wil jij je aanmelden voor een psychiatrie behandeling te Bussum? Neem dan contact met ons op. Er wordt een intakegesprek met je ingepland om jouw problemen te bespreken. Vervolgens kunnen wij een behandelplan opstellen en de juiste methode voor jouw problematiek kiezen. Wij bieden onder andere de volgende behandelingen aan:

 • Freedom of movement
 • Mindfulness
 • Compassietraining
 • Cognitieve gedragstherapie
 • Psychodynamische psychotherapie
 • EMDR
 • Medicamenteuze behandeling
 • Schematherapie
 • Systeemtherapie
 • E-Health
 • Running Therapie

Ook helpen we je met het voorkomen van terugval en de beëindiging van de behandeling, zodat jij zonder therapie weer verder kunt met je leven.

Over Invivo Clinics

Invivo Clinics is een kliniek voor psychiatrie te Bussum en Amstelveen. Wij zijn in 2009 opgericht door Saskia Dijksma en Emil Prager. Zij willen multidisciplinaire behandelingen aanbieden voor mensen met psychiatrische klachten die het gevoel hebben zonder hulp niet verder te kunnen. Wij zijn er onder meer voor therapie bij de volgende klachten: gespannenheid, depressiviteit, burn-outs, paniekaanvallen, angststoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, dwangmatigheid of PTSS. Wij werken op basis van een systeemgerichte aanpak die arbeid- en reïntegratieprogramma’s combineert. Zo kan onnodig gebruik van medicatie voorkomen worden, alsmede arbeidsongeschiktheid en verzuim.

Meer weten? Neem gerust contact op!

Wil jij hulp bij jouw psychische klachten? Aarzel dan niet langer en schakel Invivo Clinics in. Je kunt geheel vrijblijvend verder informeren over psychiatrie te Bussum door te bellen naar 020 76 70 378 of het online contactformulier in te vullen.

Amstelveen
020 – 7670378

Zeist
035 – 8200988
Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Maak een afspraak

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.

Laagdrempelig

Het Freedom of Movement programma is anders dan andere therapieën die ik heb gehad. Dit heeft echt iets veranderd. Ik ben dingen gaan doen!

Aan het woord

Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden.

Meer informatie
Contact aanvragen