IF YOU CHANGE NOTHING, NOTHING WILL CHANGE

Op zoek naar een psychiater in Amsterdam?

Je ziet het vaak niet aan de buitenkant, maar van binnen kunnen mensen een enorme strijd met zichzelf voeren. Psychische problemen kunnen een enorme drempel voor een persoon vormen. Ben jij iemand die dergelijke klachten, zoals angst- of spanningsklachten heeft? Heb je het gevoel dat je hulp nodig hebt, omdat je er in je eentje niet uitkomt? Ben je daarom op zoek naar een psychiater in Amsterdam of omgeving? Dan ben je bij Invivo Clinics aan het juiste adres! Wij zijn een in Amstelveen gevestigde kliniek die professionele hulpverlening aanbiedt aan personen die kampen met psychische problemen. Onze behandelingen zetten niet jouw klachten centraal, maar juist jou als persoon. Wij kijken hoe je de oplossing uit jezelf kunt halen en hoe jouw potentie het beste benut kan worden. Zo leren we je beter om te gaan met de klachten die je ervaart. Daarbij maken we gebruik van verschillende methodes, uit diverse disciplines (zoals psychiatrie, psychologie en pedagogiek). Ook zijn we in staat je met veel persoonlijke aandacht te behandelen, omdat we een laagdrempelige kliniek zijn en geen grote instelling.

Meer weten of je aanmelden? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 020 76 70 378!

Neem hier contact met ons op

Maak een afspraak

020 – 767 0 378

Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Diverse behandelmethodes voor een effectieve therapie

Wij hebben bij Invivo Clinics een vaste werkwijze. Als je in therapie wilt bij een psychiater nabij Amsterdam kun je je bij ons aanmelden door contact op te nemen. We kunnen dan de intakeprocedure van start laten gaan. Deze procedure bestaat uit het invullen van vragenlijsten en een aantal gesprekken, zodat we jou leren kennen en je klachten in kaart kunnen brengen. Met die informatie wordt een behandelplan op maat opgesteld, waarbij we onder meer de volgende methodes kunnen inzetten:

 • Freedom of movement
 • Mindfulness
 • Compassietraining
 • Cognitieve gedragstherapie
 • Psychodynamische psychotherapie
 • EMDR
 • Medicamenteuze behandeling
 • Schematherapie
 • Systeemtherapie
 • E-Health
 • Running Therapie

Om terugval te voorkomen stellen we ook een terugvalpreventie plan op. Hiermee wordt de effectiviteit van de therapie gegarandeerd. Zo proberen we te voorkomen dat je in oude, verkeerde gewoontes terugvalt.

Over Invivo Clinics

Invivo Clinics is in 2009 opgericht door Saskia Dijksma (gezondheidszorgpsycholoog) en Emil Prager. Vanuit onze vestiging in Amstelveen bieden we therapie voor angst- en spanningsklachten aan. Dit doen we door middel van een multidisciplinaire aanpak, met bewezen methodes voor de behandelingg van psychische klachten zoals gespannenheid, depressiviteit, burn-outs, paniekaanvallen, angststoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, dwangmatigheid of PTSS.

Je accepteert meer je emoties en gedachten dankzij ACT therapy

Ja, ik zoek een psychiater nabij Amsterdam!

Een psychiater in Amsterdam gezocht? De mensen bij Invivo Clinics helpen je graag verder. Voor meer informatie over onze hulpverlening kun je vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 76 70 378 of door middel van het online contactformulier.

Neem hier contact met ons op

Neem direct contact op!

Laagdrempelig

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.

 

Aan het woord

Het Freedom of Movement programma is anders dan andere therapieën die ik heb gehad. Dit heeft echt iets veranderd. Ik ben dingen gaan doen!

Contact aanvragen