Psychiater Amsterdam Zuid

Zit je niet zo goed in je vel? Voel je je angstig of gespannen? Heb je het gevoel hulp nodig te hebben om deze drempels te kunnen overbruggen? Zoek je daarom een psychiater in Amsterdam Zuid of omgeving? Meld je dan aan als cliënt van Invivo Clinics! Wij zijn een in Amstelveen gevestigde kliniek voor personen die met angst- of spanningsklachten kampen. Als je deze klachten al een tijd lang ervaart kunnen ze zich in je gaan wortelen. Met een beetje pech lukt het dan niet goed om zonder professionele hulp verder te kunnen met je leven. Herken jij je hierin? Dan staat Invivo Clinics voor je klaar met professionele hulpverlening. Door middel van therapie kunnen wij jou leren hoe beter om te gaan met de problemen die je in je leven ervaart, zodat deze niet langer obstakels hoeven te zijn. Omdat wij een kleine en laagdrempelige kliniek zijn (en dus geen grote instelling) kunnen we je daarbij veel persoonlijke aandacht geven.

Zoek jij een psychiater in Amsterdam Zuid of omgeving en wil je meer weten over wat Invivo Clinics voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op via 020 76 70 378 om verder te informeren!

Verschillende behandelvormen

Om jou optimaal van dienst te kunnen zijn dienen we een goed beeld te hebben van de problemen waar je mee rondloopt. Zodra jij je als cliënt bij ons aanmeldt plannen we daarom een intakegesprek in. Het doel van dat gesprek is het in kaart brengen van jouw klachten, zodat wij een behandelplan kunnen opstellen. Daarbij kunnen onder andere de volgende vormen van therapie worden ingezet:

 • Freedom of movement
 • Mindfulness
 • Compassietraining
 • Cognitieve gedragstherapie
 • Psychodynamische psychotherapie
 • EMDR
 • Medicamenteuze behandeling
 • Schematherapie
 • Systeemtherapie
 • E-Health
 • Running Therapie

Omdat we als psychiater nabij Amsterdam Zuid niet willen we jou helpen met je herstel. Daar hoort ook het voorkomen van terugval bij. Onder onze hulpverlening valt dus ook terugvalpreventie.

Over Invivo Clinics

Invivo Clinics is een kliniek in Amstelveen die mensen helpt met een verscheidenheid aan angst- en spanningsklachten, zoals gespannenheid, depressiviteit, burn-outs, paniekaanvallen, angststoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, dwangmatigheid of PTSS. Onze oprichters Saskia Dijksma (een gezondheidszorgpsycholoog) en Emil Prager hebben met de kliniek als doel gesteld om behandelingen aan te bieden die diverse disciplines combineren. Onze kliniek heeft alles onder één dak en combineert behandelingen uit de psychiatrie, psychologie en pedagogiek. Als psychiater dichtbij Amsterdam Zuid zetten we tevens arbeids- en reïntegratieprogramma’s in. Hierdoor wordt het gebruik van onnodige medicatie beperkt en wordt arbeidsongeschiktheid en verzuim ook tegengegaan.

Ja, ik zoek een psychiater te Amsterdam Zuid!

Een psychiater in Amsterdam Zuid of omgeving kan jou helpen om te gaan met je angst- of spanningsklachten. Ook hulp nodig? Bel dan gerust eens vrijblijvend naar 020 76 70 378 en meld je aan voor een intakegesprek. Je kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Amstelveen
020 – 7670378

Zeist
035 – 8200988
Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Maak een afspraak

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.

Laagdrempelig

Het Freedom of Movement programma is anders dan andere therapieën die ik heb gehad. Dit heeft echt iets veranderd. Ik ben dingen gaan doen!

Aan het woord

Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden.

Meer informatie
Contact aanvragen