Een psychiater in Amstelveen of omgeving gezocht?

Psychiater in Amstelveen gezocht? Dan ben je bij Invivo Clinics aan het juiste adres. Wij zijn een in Amstelveen gevestigde kliniek die mensen helpt met psychische klachten. Je gedachten en alles wat verder in je hoofd omgaat kunnen je soms flink in de weg zitten. Soms kunnen we daardoor in situaties verzeild raken waar we zonder hulp of therapie niet snel uit kunnen kruipen.

Geïnteresseerd in wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op voor meer informatie. Bel ons op 020 76 70 378 of vul het online-contactformulier in!

Neem hier contact met ons op

Voor wie is de psychiater in Amstelveen?

Wanneer je niet helemaal goed in je vel zit, je het gevoel hebt dat je hulp nodig hebt om je weer beter te voelen of met je gevoelens om te gaan kan het verstandig zijn om een gesprek te voeren met een psycholoog of psychiater. Dit gesprek kan je van nieuwe inzichten voorzien en een duwtje in de rug geven, waardoor je weer vooruit kunt. Invivo Clinics kan je helpen bij de volgende klachten:

  • Algehele gespannenheid, onzekerheid en nervositeit
  • Depressie
  • Paniekaanvallen
  • Dwanghandelingen en dwanggedachten
  • PTSS

Maak een afspraak

020 – 767 0 378

Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

helpen

Invivo Clinics; uw psychiater in Amstelveen

Invivo Clinics kan jou helpen bij diverse psychische problemen. Daarbij hanteren we in onze praktijk een gezonde aanpak die niet jouw klachten centraal stelt, maar juist jouw innerlijke potentie naar voren haalt. Zo kunnen we jou in de juiste richting duwen, zodat jij het leven kunt leiden op een manier waar jij je goed bij voelt. We hebben een laagdrempelige en kleine kliniek. In deze kliniek geloven we in veel persoonlijke aandacht en direct contact. Wij hebben alles onder één dak: psychiaters, psychologen en pedagogen. Zij leren jou graag hoe je om kunt gaan met jouw problemen.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Als jij graag behandelt wilt worden door een psycholoog of psychiater in Amstelveen kun je je aanmelden door contact met ons op te nemen. Vervolgens wordt een intakegesprek ingepland en stellen we een behandelplan op. De behandeling kan vervolgens geschieden aan de hand van diverse methodes, zoals:

De juiste behandelmethodes worden gekozen aan de hand van jouw specifieke klachten. Invivo Clinics stelt ook een plan op voor terugvalpreventie en een juiste beëindiging van de behandeling, zodat jij na de behandeling zonder therapie verder kunt.

Neem hier contact met ons op

Acceptance and Commitment Therapy

In onze praktijk maken wij gebruik van de Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Dit houdt in dat wij niet focussen op je klachten, maar je leren om je mogelijkheden te benutten. Zo kom je weer in contact met je oorspronkelijke waarden.

Tijdens deze therapie leer je om je te richten op zaken die je op directe manier kunt beïnvloeden. Dit doe je door vervelende negatieve gevoelens en gedachten te laten voor wat ze zijn. Hierdoor krijg je weer ruimte in je hoofd om je te richten op het heden. Acceptance and Commitment therapy is bewezen effectief bij veel verschillende klachten.

Mindfulness

Ook maken we in onze praktijk gebruik van mindfulness. Mindfulness leert je beter omgaan met onder andere stress, slapeloosheid, piekeren en depressie. Ook stimuleert mindfulness creativiteit en verbetert het de communicatie.

In de mindfulness-trainingen leer je op een afstand naar je gedachten en gevoelens te kijken. In plaats van je te verzetten tegen deze gedachten en gevoelens sta je er bij mindfulness op een accepterende en niet oordelende manier bij stil. Op termijn zorgt mindfulness er dus voor dat je deze gedachten en gevoelens makkelijker kunt loslaten.

Opgericht in 2009

Invivo Clinics is een kliniek voor psychische klachten die in 2009 is opgericht door Saskia Dijksma en Emil Prager. Ons doel is het aanbieden van multidisciplinaire behandelingen om mensen leren om te gaan met hun psychische problemen. In onze praktijk maken wij gebruik van een sociaal geneeskundige benadering. Door middel van een systeemgerichte aanpak betrekken wij zowel huisartsen, bedrijfsartsen, als je werk- en leefomgeving bij de behandeling. Dit bevordert herstel en integratie, zonder dat daarvoor onnodig medicatie gebruikt hoeft te worden. Ook kan zo arbeidsongeschiktheid en verzuim beperkt worden.

Saskia Dijksma

Neem gerust contact op voor meer informatie!

Heb je vragen of opmerkingen, of zou je graag een afspraak inplannen met een psychiater of psycholoog in Amstelveen? Bel ons dan geheel vrijblijvend op 020 76 70 378 . Wij staan je graag te woord! Ook kun je het contactformulier op de website invullen. Je ontvangt dan zo spoedig als mogelijk bericht van ons.

Neem hier contact met ons op

Neem direct contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laagdrempelig

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.

 

Aan het woord

Het Freedom of Movement programma is anders dan andere therapieën die ik heb gehad. Dit heeft echt iets veranderd. Ik ben dingen gaan doen!

Contact aanvragen