IF YOU CHANGE NOTHING, NOTHING WILL CHANGE

Een psychiater in Amstelveen of omgeving gezocht?

Ben je op zoek naar een psychiater in Amstelveen of omgeving? Dan ben je bij Invivo Clinics aan het juiste adres! Wij zijn een in Amstelveen gevestigde kliniek die mensen helpt met psychische klachten. Je gedachten en alles wat verder in je hoofd omgaat kunnen je soms flink in de weg zitten. Soms kunnen we daardoor in situaties verzeild raken waar we zonder hulp of therapie niet snel uit kunnen kruipen. Invivo Clinics kan jou helpen bij diverse psychische problemen. Daarbij hanteren we een gezonde aanpak die niet jouw klachten centraal stelt, maar juist jouw innerlijke potentie naar voren haalt. Zo kunnen we jou in de juiste richting duwen, zodat jij het leven kunt leiden op een manier waar jij je goed bij voelt. Als psychiater te Amstelveen zijn we een laagdrempelige en kleine kliniek waar we geloven in veel persoonlijke aandacht en direct contact. Wij hebben alles onder één dak: psychiaters, psychologen en pedagogen. Zij leren jou graag hoe je om kunt gaan met jouw problemen.

Geïnteresseerd in wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op voor meer informatie! Bel ons op 020 76 70 378 of vul het online contactformulier in!

Neem hier contact met ons op

Hoe kunnen wij als psychiater te Amstelveen jou helpen?

Als jij graag behandelt wil worden door een psychiater te Amstelveen kun je je aanmelden door contact met ons op te nemen. Vervolgens wordt een intakegesprek ingepland en stellen we een behandelplan op. De behandeling kan vervolgens geschieden aan de hand van diverse methodes, zoals:

 • Freedom of movement
 • Mindfulness
 • Compassietraining
 • Cognitieve gedragstherapie
 • Psychodynamische psychotherapie
 • EMDR
 • Medicamenteuze behandeling
 • Schematherapie
 • Systeemtherapie
 • E-Health
 • Running Therapie

De juiste behandelmethodes worden gekozen aan de hand van jouw specifieke klachten. Invivo Clinics stelt ook een plan op voor terugvalpreventie en een juiste beëindiging van de behandeling, zodat jij na de behandeling zonder therapie verder kunt.

Maak een afspraak

020 – 767 0 378

Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Over Invivo Clinics

Invivo Clinics is een kliniek voor psychische klachten die in 2009 is opgericht door Saskia Dijksma en Emil Prager. Ons doel is het aanbieden van multidisciplinaire behandelingen om mensen leren om te gaan met hun psychische problemen. Wij maken gebruik van een sociaal-geneeskundige benadering. Door middel van een systeemgerichte aanpak betrekken wij zowel huisartsen, bedrijfsartsen, als je werk- en leefomgeving bij de behandeling. Dit bevordert herstel en integratie, zonder dat daarvoor onnodig medicatie gebruikt hoeft te worden. Ook kan zo arbeidsongeschiktheid en verzuim beperkt worden. Als psychiater te Amstelveen kunnen we onder meer klachten als gespannenheid, depressiviteit, burn-outs, paniekaanvallen, angststoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, dwangmatigheid of PTSS behandelen.

Neem gerust contact op voor meer informatie!

Heb je vragen of opmerkingen, of zou je graag een afspraak inplannen met een psychiater te Amstelveen? Bel ons dan geheel vrijblijvend op 020 76 70 378. Wij staan je graag te woord! Ook kun je het contactformulier op de website invullen. Je ontvangt dan zo spoedig als mogelijk bericht van ons.

Neem hier contact met ons op

Neem direct contact op!

Laagdrempelig

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.

 

Aan het woord

Het Freedom of Movement programma is anders dan andere therapieën die ik heb gehad. Dit heeft echt iets veranderd. Ik ben dingen gaan doen!