IF YOU CHANGE NOTHING, NOTHING
WILL CHANGE

Corona

In de persconferentie van het kabinet is aangekondigd dat een aantal Corona-maatregelingen versoepelt gaan worden waaronder de openstelling van de basisscholen per 11 mei aanstaande. Invivo Clinics heeft maatregelen getroffen om ook vanaf maandag 11 mei face-to-face afspraken (beperkt) mogelijk te maken. Hiervoor volgen wij de adviezen van het RIVM om verspreiding van het Corona-virus zo goed mogelijk te voorkomen.

Samen met uw behandelaar worden er afspraken gemaakt over (het vervolg) uw behandeling en of het noodzakelijk is om over te gaan op (beperkte) face-to-face afspraken. Ter bescherming van u en onze medewerkers verzoeken wij u onderstaand nauwkeurig door te nemen. Face- to – face afspraken zijn alleen mogelijk wanneer aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

  • Er zijn geen gezondheidsklachten: (lichte) hoest, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, verhoging of koorts.
  • Er zijn geen huisgenoten (partner of andere gezinsleden) met verkoudheidsklachten met koorts.
  • 1,5 m afstand blijft gewaarborgd tussen behandelaren onderling en tussen behandelaar en cliënt.
  • Bij binnenkomst staat een tafel met desinfectiemiddel klaar. Graag hiervan gebruik maken en eveneens na afloop van uw afspraak de handen desinfecteren.
  • Hoest en nies in uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg.
  • Kom op tijd maar niet te vroeg.

Wij realiseren ons dat alle genomen maatregelen van alle betrokken partijen veel vraagt. Wij zullen er zoveel mogelijk aan doen om de zorg zo goed mogelijk te laten verlopen. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u deze stellen aan uw behandelaar.

Naast face-to-face contacten, maken wij gebruik van het beeldbel programma genaamd ZOOM.Als u een afspraak heeft, zal uw behandelaar telefonisch contact met u opnemen om uit te leggen hoe dit “ZOOMEN” werkt. Hieronder vindt u al een korte omschrijving hoe een afspraak met ZOOM opgezet wordt

Handleiding Zoom voor clienten (klik hier)

Hieronder het Youtubekanaal van ZOOM. Helaas alleen nog maar beschikbaar in het Engels.

Coronavirus maatregelen
Zoals we allemaal weten heeft het coronavirus ook ons land bereikt. Wij bij Invivo zijn ons hiervan bewust. Wij volgen dan ook nauwgezet de adviezen van het RIVM om ervoor te zorgen dat we datgene doen wat nodig is om voor een veilige omgeving te blijven zorgen. Ter bescherming van onze cliënten en onze medewerkers verzoeken wij u onderstaand nauwkeurig door te nemen.

– Heeft u koorts en/of last van griepklachten zoals hoesten, benauwdheid of verkoudheid? Dan willen wij u vragen uw afspraak om te zetten      in een telefonische afspraak.
– Bent u in de afgelopen drie weken op reis geweest in besmet gebied? Ook dan vragen wij u contact op te nemen met onze receptie om uw      afspraak om te zetten in een telefonische afspraak.
– Bij Invivo verwelkomen wij u de komende tijd met een glimlach, handen schudden doen wij nu even niet.
– Wij wassen regelmatig onze handen en vragen u dit ook te doen (20 seconden beide gehele handen tot aan de pols met zeep).
– Wij verzoeken iedereen te niezen of te hoesten in de elleboog.

Wat kunt u doen wanneer u denkt mogelijk het corona virus te hebben opgelopen?
Neem dan direct contact op met uw huisarts of huisartsenpost.
U kunt de GGD infolijn en RIVM infolijn ten alle tijden benaderen voor verdere vragen.
Daarbij wijzen wij u erop dat Invivo een meldplicht heeft bij verdenking van mogelijke besmetting van collega’s en/of cliënten.

Verder verwijzen we u graag naar de website van het RIVM.
Hier vind je alle actuele informatie https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

 

020 – 767 0 378
Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Maak een afspraak

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.

Laagdrempelig

Het Freedom of Movement programma is anders dan andere therapieën die ik heb gehad. Dit heeft echt iets veranderd. Ik ben dingen gaan doen!

Aan het woord

Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden.

Meer informatie
Call Now Button