IF YOU CHANGE NOTHING, NOTHING
WILL CHANGE

Kwaliteit

Invivo Clinics is trots op de kwaliteit van de dienstverlening die geboden wordt. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, werken wij met een gedegen kwaliteitsmanagementsysteem. Onze aanpak, uniforme werkwijze en kwaliteitscontroles en ons elektronisch cliëntvolgsysteem maken het mogelijk om de procesgang van aanmelding tot ontslag strikt te volgen en, daar waar nodig, bij te sturen. De resultaten van de behandeling worden continu gemonitord, onder andere met behulp van de gevalideerde vragenlijsten Symptom Questionnaire 48 (SQ-48) voor en na de behandeling, de Consumer Quality Index (CQI) en de McGill Quality of Life vragenlijst (MQoL). Daarnaast sturen wij onze cliënten ook na elke behandeling onze eigen klanttevredenheidsonderzoek, ontwikkeld door SpecialistenNet Consultancy. Elk kwartaal bekijken wij de uitkomsten van dit onderzoek wat ons input geeft om onze dienstverlening te verbeteren. De scores van onze cliënten voor de (resultaten van de) behandeling en de begeleiding (de behandelaren) vanuit het klanttevredenheidsonderzoek staan op onze home pagina.

Neem hier contact met ons op

Hieronder vind u de scores van de CQ-Index (een vragenlijst waarin u als cliënt eveneens kunt aangeven hoe u de behandeling hebt ervaren)

Resultaten – Cliëntervaringen 2022

In 2022 (januari t/m december) vulden 232 cliënten de CQ-Index in. Onze scores:

Bejegening (1-5)4,8
Bereikbaarheid behandelaar (1-5)4,6
Samen beslissen (1-5)4,6
Uitvoering behandeling (1-5)4,5
Mogelijkheid betrekken familie of naasten (1-5)4,3
Informatie over medicatie (1-5)4,6
Informatie over vragenlijsten (1-5)4,3
Rapportcijfer (0-10)8,6

Invivo Clinics werkt uitsluitend met professionals die zijn opgeleid als (GZ-)psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut en psychiater en als zodanig zijn ingeschreven in het BIG-register.

De professionals zijn aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen, waaronder het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen), de NVP (Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie), VGCt (Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie) en de NVvP (Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie).

Kwaliteitsdocumenten

Invivo Clinics kent de volgende kwaliteitsdocumenten:

Neem hier contact met ons op

020 – 767 0 378
Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Maak een afspraak

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.

Laagdrempelig

Het Freedom of Movement programma is anders dan andere therapieën die ik heb gehad. Dit heeft echt iets veranderd. Ik ben dingen gaan doen!

Aan het woord

Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden.

Meer informatie
Contact aanvragen