Bezoek ons: Populierenlaan 597, Amstelveen    ----    Bel ons: 020-767-0378    ----    Email ons: info@invivoclinics.nl
Inloggen

Inloggen

WEB Jacqueline Plat DSC 4614 Invivo wo

GZ Psycholoog i.o.

Email:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel:   020 - 767 0378

 


 
 
 
Hallo, mijn naam is Jacqueline Plat, 46 jaar oud en geboren en getogen Volendamse. De cliënten die hier komen vinden het leven moeilijk om te leven en willen daar iets aan doen. Of het nu angst, depressie, verslaving of andere psychisch lijden betreft, het is mogelijk om vaardigheden aan te leren die helpen om te gaan met pijnlijke gedachten en gevoelens zodat deze minder impact hebben. Als de cliënt daarbij ook helder krijgt wat er echt toe doet in zijn of haar leven en zich kan motiveren om actie in die richting te ondernemen, dan is dit vaak een verrijking. Natuurlijk gaat dat niet van de een op de andere dag. Een gedragsverandering vergt oefening en door te vallen leer je weer opstaan. Samen, met de cliënt, maak je de behandeling, op maat gesneden. In de praktijk blijkt dat het cliënten oplucht om hun problemen te bespreken met een onafhankelijk persoon en vanuit vertrouwen, deskundigheid en respectvolle begeleiding stappen te zetten.
Omdat je in dit vak nooit bent uitgeleerd, heb ik twee jaar geleden een start gemaakt met de (postdoctorale) opleiding tot cognitief gedragstherapeut. Dat helpt mij om heel praktisch en concreet bezig te zijn. Daarnaast heeft de inzet van de acceptatie en commitmenttherapie (ACT) enorm veel opgeleverd; je stapt als het ware uit je hoofd in je leven. Het geeft mij altijd veel voldoening als mensen opknappen en hun flexibiliteit hervinden. Ik gun het iedereen om een zo fijn mogelijk leven te leiden en als ik daar enigszins aan kan bijdragen, dan doe ik dat graag.  Lieve groet, Jacqueline.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. me of bel me op 020-7670378 met je vragen.

Maak een afspraak

020 - 767 0 378 

Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden. 

Lees meer >>Laagdrempelig

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.