Bezoek ons: Populierenlaan 597, Amstelveen    ----    Bel ons: 020-767-0378    ----    Email ons: info@invivoclinics.nl
Inloggen

Inloggen

WEB Ina Tol DSC 4647 Invivo wo

GZ psycholoog 

Email:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel:   020 - 767 0378

 


 
 
 
Begin 2008 ben ik aan de UvA afgestudeerd als Klinisch ontwikkelingspsycholoog met als extra specialisatie Schoolpsychologie.  Eind 2011 zijn  mijn studie- en dorpsgenoot Jacqueline Plat en ik in contact gekomen met Invivo Clinics en om onze kennis en enthousiasme in te kunnen zetten in de praktijk zijn we samen een praktijk gestart in Volendam. Bij het team van Invivo staat de persoonlijke aandacht voor de cliënt centraal, dat vind ik belangrijk. Binnen de behandelmogelijkheden spreekt de Acceptance en Commitment Therapie me erg aan omdat deze therapie mensen onder meer in staat stelt zich te richten op de dingen die voor hen belangrijk zijn in het leven.  Verder ben ik al vijf jaar als psycholoog verbonden aan een woonvorm voor mensen met een lichamelijke handicap en/of niet aangeboren hersenletsel (NAH). In juni 2015 heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. me of bel me op 020-7670378 met je vragen.

Maak een afspraak

020 - 767 0 378 

Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden. 

Lees meer >>Laagdrempelig

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.