Bezoek ons: Populierenlaan 597, Amstelveen    ----    Bel ons: 020-767-0378    ----    Email ons: info@invivoclinics.nl
Inloggen

Inloggen

WEB Aileen Kennedy DSC 4294 Invivo ma

GZ Psycholoog, Mindfulness trainer

Email:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel:   020 - 767 0378

 


 
 
 
De mensen die ik zie hebben vaak last van twijfel en onzekerheid. We denken vaak dat we de enigen zijn die piekeren of ons zorgen maken over wat anderen van ons denken. Ik stel mensen gerust door ze uit te leggen dat dit in de aard van de mens zit. We zijn eenmaal sociale wezens en vinden anderen, en wat zij van ons vinden belangrijk.

Voor veel mensen is het starten met therapie erg spannend. Als de beslissing eenmaal gemaakt is denken ze vaak: en wat nu? Hoe gaat praten mij helpen om mij beter te voelen? Het gebeurt vaak dat mensen na een paar
sessies ervaren dat zij zich minder schamen voor hun klachten en dat de spanning die zij voelen bij iets nieuws zoals therapie begint te zakken.

Aan het einde van een behandeling hoor ik regelmatig van mensen dat zij hebben geleerd dat zij zichzelf mogen zijn, ook met hun vervelende gevoelens en gebreken. Daarnaast ervaren veel mensen dat zij beter in contact komen met hun gevoelens en hun lijf.

Tijdens mijn opleiding aan de Universiteit van Amsterdam heb ik gewerkt bij een afdeling Medische psychologie in het Kennemergasthuis (ziekenhuis). Daarnaast heb ik onderzoek gedaan naar de gevolgen op aandacht en
geheugen van chemo- en bestralingstherapie bij kanker bij het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis. Een aantal jaren heb ik een coachings-bedrijf gehad waarbij ik mensen in korte tijd hielp met het behalen van hun doelen. Hierna heb ik gewerkt bij een praktijk gericht op het combineren van cognitieve gedragstherapie met Mindfulness. Waarna ik drie jaar geleden ben komen werken bij Invivo Clinics. Het werken met Acceptance Commitment Therapie past bij mijn eigen visie. Problemen ontstaan niet doordat wij ‘onhandig’ denken over onze wereld maar doordat wij moeilijke gevoelens uit te weggaan ten koste van ons geluk. Het is een therapievorm die mensen die een moeilijke periode doormaken niet de schuld geeft van waar zij nu zitten, maar wel de middelen geeft om er uit te komen en hen leert verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid.

Ik werk graag met mensen samen aan het verhelderen van hun problemen en doelen. Het helpen van mensen geeft veel voldoening. De basis principes van de behandeling die ik het meest doe, het Freedom of Movement programma, ervaar ik als een positieve en menselijke manier om mensen verder te helpen die in de knel zijn geraakt. Ook het werken met mindfulness ervaar ik al erg verrijkend. Naast GZ-Psycholoog ben ik ook Mindfulness trainer (opleinding gedaan bij See True). Ik ben in het buitenland opgegroeid en kan zo nodig therapie ook in het Engels geven.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. me of bel me op 020-7670378 met je vragen.

Maak een afspraak

020 - 767 0 378 

Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden. 

Lees meer >>Laagdrempelig

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.